Uw interieur op maat

D’HONDT Interieur is de specialist in interieurschrijnwerk. Ons ervaren interieur-team begeleidt uw project van ontwerp tot realisatie. 100 jaar ervaring die we graag inzetten om van uw huis een echte thuis te maken. Dankzij de vele mogelijkheden van materialen en afwerkingen zit u goed bij D’HONDT Interieur.

Dompel uw interieur onder in eenzelfde sfeer door de match van uw interieurschrijnwerk. Van deur tot XXXL parket, van wand tot trap, van keukenkast tot tafel, van dressing tot bibliotheek…

Na een plaatsbezoek, toveren wij uw interieurproject gratis om tot een professioneel 3D-ontwerp.

Kom langs in één van onze showrooms en wij bieden u supercondities op uw interieurpakket.

Lees meer

Actie: Interieur pakket het hele jaar door geldig

D’HONDT Interieur biedt u nu het hele jaar door interieurpakketten aan. Een combinatie van interieurschrijnwerk wordt u extra voordelig aangeboden, in pakket. Zo kan je een keuze maken uit diverse combinatiemogelijkheden en uitvoering, maar wel aan een extra voordeeltarief.

Kom langs in één van onze showrooms en wij gaan graag in detail in op uw plannen en de vele mogelijkheden.

Bij D’HONDT Interieur zit u evenwel meteen bij de makers, u kan dus alles op mekaar afstemmen. Kortom, onze interieurteams verwachten u.

Lees meer

Onzichtbare deuren aan een onzichtbare prijs

Onder het motto “Onzichtbare deuren aan een onzichtbare prijs” krijgt u gratis een oblique kader cadeau.

Een strakke oplossing om uw deur naadloos te laten aansluiten met de muur, uiteraard zonder kader. In de stijl en uitvoering die bij u past.
Onopvallende deuren, maar opvallend veel mogelijkheden. Want elk interieur verdient een passende deur.

Lees meer