fbpx
side-area-logo

D'HONDT Interieur

Specialist voor uw interieurschrijnwerk

D’HONDT Interieur is sinds 1912 de Belgische fabrikant van binnendeuren, trappen en parket. Maar ook voor kasten, XXXL tafels, stoelen, stoelen, banken, wanden en plafonds (vooral) in hout kan u bij D’HONDT Interieur aankloppen. D’HONDT is uw interieurspecialist voor een totaalinterieur op maat in de stijl en sfeer die u verkiest.

Wij creëren met onze competitieve Belgische productie meerwaarde door steeds zelf te ontwerpen, te produceren en te distribueren. Duurzame productontwikkeling op basis van Europese grondstoffen en bedrijfsactiviteiten met een minimale impact op het milieu, dat is waar D’HONDT Interieur dag in dag uit in investeert.

01.

Steeds een vakman in de buurt

Voor een vakkundige uitleg of interieuradvies kan u terecht bij onze vakmensen in een van onze 17 showrooms in Vlaanderen en Wallonië. Zo zijn wij met D’HONDT voor iedereen vlot bereikbaar. Maar ook voor een vakkundige plaatsing kan u rekenen op onze gespecialiseerde plaatsers.

02.

Uw warme thuis, onze specialisatie

“Je goed voelen in jouw huis, dat is waar wij naar streven met onze collectie. We zijn een Belgisch familiebedrijf en we willen dat onze liefde voor vakmanschap en materiaal zich ook weerspiegelt in elk interieur.”
– Barbara D’Hondt

03.

Onze groei in hout en interieur

“Sinds onze roots in 1912, van Hubert tot Luc, werken we al 4 generaties lang aan onze doelstellingen. Hout en interieur, dicht bij de klant. Dat is waar wij met onze generatie nu volledig voor gaan en waar we in willen blijven groeien.”
– Frederik D’Hondt