fbpx
side-area-logo

Keuken- en Interieurverkoper (m/v)

Toonzalen Zaventem/Kuurne/Wommelgem

Als puur technisch-commercieel talent opereert u vanuit onze showroom van waaruit u voornamelijk verkoopt aan particulieren via directe verkoop.

Daarnaast bent u op zoek naar nieuwe opportuniteiten (bv. bouwpromotoren, kandidaat (ver)bouwers…) via lauwe prospectie.

Tenslotte bent u bereid om regelmatig deel te nemen aan nationale beurzen en andere verkoopsgelegenheden.

Spontaan solliciteren

Bij D'HONDT Interieur

Wij zijn quasi permanent op zoek naar loyale mensen om ons team uit te breiden. Heeft u interesse in een job bij D’HONDT Interieur, dan kijken wij steeds uit naar uw sollicitatie.

Projectleider

Als puur organisatietalent doet u de opvolging van de professionele en/of particuliere werven.

Concreet: u  krijgt een project toegewezen: u meet het binnenschrijnwerk op, u verwerkt de opmetingen en stuurt deze door naar productie. U neemt deel aan de werfvergaderingen en u plant de plaatsingen voor de plaatsers en respecteert de termijnen. Bovendien begeleidt en coacht u de plaatsers op de werf tot en met de oplevering. U maakt de vorderingsstaten op vooraleer deze naar de facturatiedienst gaan.

Op deze manier bent u verantwoordelijk van A tot Z.

Plaatser binnendeuren

Werkt u graag zelfstandig op verplaatsing? Dan is dit beslist iets voor u. Als producent van  binnenschrijnwerk en interieurs op maat zijn we voor ons plaatsingscentrum in Zingem momenteel op zoek naar ‘plaatsers’. Omdat wij staan voor kwaliteit plaatst u deuren, trappen, parket en/of kasten met het nodige vakmanschap op de betrokken werf in de ruime regio.